前阵日网上见到有人大力推介iza'bis,一间位于铜锣湾旺中带静嘅西餐厅,个中有个舒适环境同佳肴美食,一直深得食客嘅喜爱👍🏻 👏🏻,我都好奇,谂住今晚就去一探究竟,顺便大饱口福啦!@开胃菜「田园沙律」♥️新鲜嘅田园时蔬,配上新鲜嘅酱汁,清爽嘅蔬菜口感配上微醋嘅沙律酱,将我个胃大大咁打开左lu~~~@主食「经典海鲜桶」♦️摩洛哥式锅烧,$498有活青口,扇贝,大虾,松叶蟹脚,新薯,甜粟米,好有份量呀!蟹足嫩滑、大虾爽口、扇贝鲜甜,新薯同粟米又拎嚟满满嘅口感,每一啖都好满足!@精选菜式「水牛芝士卡布里沙律」♠️收尾,一定要来个清爽嘅沙律。水牛芝士浓郁,配合新鲜蕃茄,再淋上简单嘅橄榄油同黑醋,原来最简单既组合也能如此出色!总括黎讲,iza'bis 给人一种舒适的环境,无论系食物嘅色泽,味道或者口感都好上佳!