2024-11-04 1329 浏览
👈🏻何兰正#japjapjap_中环#japjapjap_多国菜24小时慢煮伊比利亚叉烧 配煎日本太阳蛋 红洋葱渍 香喷喷香葱猪油捞饭 $198香喷喷嘅香葱猪油捞饭简直系邪恶之选😈饭粒猪油香满满 外层焦香嘅慢煮叉烧肉质鲜嫩肉味香浓仲甜甜地最重要系件件都厚切㗎红洋葱渍酸酸哋食落好开胃仲有温泉蛋 紫菜 菇菇同大豆芽好似成个韩国石锅饭咁清蒸凉拌本地鲜鱿配黑芝麻担担风味 茄子沙律 荷兰迷你小蕃茄 鲣鱼柚子醋果冻 $168清蒸嘅烹调方法保留咗鲜鱿嘅鲜味 🤤鲜鱿非常爽口弹牙黑芝麻同担担酱互相辉映黑芝麻中和咗担担酱嘅辣味食落更加过瘾茄子亦都好多汁 仲有小蕃茄同埋花生伴碟中国白腐乳点法国芝士焦糖炖蛋配西班牙松脆包 无花果酱及综合野莓$148何兰正嘅甜品呀😘震撼咗我嘅味蕾面包松脆到不得了估唔到白腐乳同焦糖炖蛋系咁夹 夹埋食会有阵芝士香 好滑溜再点炼奶同无花果酱一齐食 好好味芝麻花生汤圆 $125我最爱嘅cocktail🤩先品尝吓顶层嘅花生泡泡用烟靭嘅汤丸搅匀底嘅whiskey仲散发住阵阵嘅芝麻香甜甜哋好易入口 holanjeng呀😍咸梅西瓜沙冰 $68西瓜沙冰酸酸甜甜劲开胃😎加咗咸梅入沙冰就更加清爽入面
👈🏻何兰正

#japjapjap_中环