呢间亲子cafe隐藏喺商业区里,贴心嘅设备好适合同小朋友黎👨‍👩‍👧‍👦💕餐厅够晒大,好啱附近返工嘅OL lunch黎食,唔怕要等位💕—————————𝑴𝒚 𝑯𝒐𝒏𝒆𝒔𝒕 𝑹𝒆𝒗𝒊𝒆𝒘 🍽 𝗧𝗮𝘀𝘁𝗲 :▐ 美国牛肉汉堡 $135▐牛肉可拣生熟程度,包有弹性同烘过,最正系加左只太阳蛋,蛋汁完美融合入汉堡,好正😋薯条亦炸得香脆不油腻💕▐ 蒜香大虾扁意粉配蘑菇番茄酱 $135▐好钟意蘑菇+鲜番茄酱呢个组合,食得出啖啖新鲜番茄🍅扁意粉系我最钟意嘅软硬度,有少少嚼劲但唔会过硬,小朋友一定钟意💕一碟有4只大虾,足料👍▐ 即磨咖啡 set drink▐咖啡系佢地嘅house blend coffee, 几香浓,唔驶加钱都有呢个质素好满意👍🌐𝗔𝘁𝗺𝗼𝘀𝗽𝗵𝗲𝗿𝗲 : 现场有家庭包厢,儿童游乐区,bb櫈,枱面有一系列儿童适用消毒用品,暖奶器,仲有儿童小卖部同育婴室,好适合有小朋友嘅家庭。现场亦有好多打卡位,OL过黎食饭都好适合👍🤵‍♂️ 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 : 服务贴心,上菜快💰 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 : 同区少见嘅亲子餐厅,一家大细去最适合,楼底够高环境够大,即使有小朋友都唔会好嘈,放假黎食brunch打卡都好适合
—————————
𝑴𝒚 𝑯𝒐𝒏𝒆𝒔𝒕 𝑹𝒆𝒗𝒊𝒆𝒘
🍽 𝗧𝗮𝘀𝘁𝗲 :

▐ 美国牛肉汉堡 $135▐

▐ 蒜香大虾扁意粉配蘑菇番茄酱 $135▐

▐ 即磨咖啡 set drink▐

🤵‍♂️ 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 : 服务贴心,上菜快

💰 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 : 同区少见嘅亲子餐厅,一家大细去最适合,楼底够高环境够大,即使有小朋友都唔会好嘈,放假黎食brunch打卡都好适合💕
$148.5 (午餐)