2005-01-05
好耐都无试过又食buffet又唱K啦, 个friend介绍话lee间Neway K 新d 无咁旧, 即管又试吓啦!因为系平日晚, 所以每位$69, 包Buffet + 2杯无酒饮品, 不过, Nuts 收$49, 果盘$79!!! 好贵呀!!!之不过, 佢地的Buffet又真系几得Woh, 有泠盘(salad bar,青口,冻虾,濑尿虾), 热盘(鸡扒,鱼旦,烧鸭,多沙的炒圣子) + 甜品不只, 最惊喜系有寿司吧, 有剌身(三文鱼.虾.濑尿虾.蟹柳& 带子) , 寿司& 三文鱼手券. 重有沙嗲串烧(鸡/猪), 煎肠粉. 另外值得推介的就系个汤, 有3款选择, 我选咗 鸡脚汤, 好鬼好饮!因为有好多嘢食, 搅到我呢个"为食鬼"挂住食, 唱每一首歌个口都重咬住食物, 唱到好难听!!! 佢地最哀就系准唱2个钟&30 分钟, 要顾住唱又要顾住食, 唔易ka!