2020-07-26
📍尖东 Tea Express By Jrink呢间系我bookmark左劲耐嘅茶饮店😍佢系K11 Mall的清泉💛出示学生证可减$15💰𓇠 抹茶芝士丸丸 $42 𓇠抹茶控见到呢杯即刻😍唔使谂即刻拣左佢❗️比完钱店员系我面前刷抹茶已经觉得好吸引!🤩呢杯层次好丰富,上层系芝士奶盖,中层系静岗抹茶latte,下层系白玉🍡芝士咸香x抹茶回甘x烟韧白玉=3重口感,无得输!佢有成10几粒白玉,饮完好饱!下次会想试焙茶latte或紫薯鲜奶🥛✨Btw我饮个阵打开左饮奶盖,差啲冚唔返,好狼狈🙈大家最好唔好开盖饮啦😉𓇠 芒果雪芭香橙红茶 $42𓇠呢杯系我朋友饮嘅🍹卖相同样吸引!有紫花绿叶点缀,底下仲有芒果肉🥭店员特别提醒要搅烂雪芭先饮,酸酸甜甜,夏天饮呢杯好fresh!❄️总结:Tea Express Bar by Jrink性价比超高,分量十足而且卖相十分吸睛👀大家经过不妨买杯支持💛(毕竟在K11 生存不易啊~)🔺味道:4.5/5🔹服务:4/5🔸环境:4/5 (店舖装修日系💮)
𓇠 抹茶芝士丸丸 $42 𓇠
抹茶控见到呢杯即刻😍唔使谂即刻拣左佢❗️
比完钱店员系我面前刷抹茶已经觉得好吸引!🤩
𓇠 芒果雪芭香橙红茶 $42𓇠
🔺味道:4.5/5
🔹服务:4/5
🔸环境:4/5 (店舖装修日系💮)