2024-11-01
平时去旧K11冇留意到有一间可以听live Band show嘅西餐厅,见未入过去食就试下啦。由于系平日去,所以无live show, 如果有兴趣听音乐嘅朋友可以早啲订位,逢星期五由歌手演出。埃及风沙单骨捧捧鸡 (6件) $148非常好食嘅单骨棒棒鸡,唔使吐出骨出来。食落啖啖肉,皮脆内软非常好食。鸡肉非常鲜嫩好弹牙。前菜必点。送啤酒🍻一流。日本刺身带子双色面 $248带子好弹牙好大粒、仲有好多芦笋及蟹籽伴面。明太子忌廉准调到刚刚好,不会太水。意大利粉好爽口、仍吸收晒准及海鲜味道。澳洲霜降M6和牛腹扒 (6.5安士) $388超好食嘅M6和牛食落去入口非常有弹性唔会好韧脂肪比例均匀再加埋特制酱汁同配菜非常之满足。We found love $ 138用荔枝调配嘅Cocktail,带甜味易入口,用好似女人身材咁窈窕的杯载住香槟色的cocktail. 饮完都唔会觉得好醉, 女士可以叫来饮吓。
埃及风沙单骨捧捧鸡 (6件) $148
日本刺身带子双色面 $248