2023-01-27
K11 Musea个food playground 啲嘢食都几靓,价钱经济啲。如果唔想食贵嘢,佢个food playground都系一个唔错嘅选择。呢间YumMee有多款马来西亚同埋港式嘢食,选择都几多👍🏻新加坡海鲜喇沙 $98喇沙汤底够香浓,充满了椰香,油面挂满汤汁,好好食😋海鲜够晒丰富,有只大虾、两只青口、爽口鱿鱼须、爽滑鱼蛋、同埋鱼片,仲有豆腐花同埋半只糖心蛋添😍泰式鸡肉串烧$48鸡肉串烧得尚可,配咗两款酱汁👍🏻一款系酸青瓜醋汁,比较清新,另一款系沙嗲汁,香浓惹味😋铁板鸡扒肠餐 $118铁板鸡扒热辣辣,大大块,仲有两条煎香嘅香肠,啱晒钟意食肉嘅朋友👍🏻我配左黑椒汁,几惹味😍其实我最欣赏个薯条🙈,系我最钟意嘅粗身薯条,薯仔连皮切,炸得外脆内软😋吉列猪扒 $58吉列嘢真系好邪恶,热气都要照食,吉列猪扒炸得外层超脆,好香口😋不过如果可以配埋酱汁,沾酱嚟食会更加好。
新加坡海鲜喇沙 $98
泰式鸡肉串烧$48