2022-09-20 220 浏览
🍴海阳·居酒屋 KAI YO🍴同朋友相约去K 11 MUSEA 因为我好想食日本野既关系,就试下呢间啦🍣🍣🍣🍱🍱🍙🍙------------------------------叫左佢个🟠海阳极尚寿司拼盘(共22贯)$888基本上你想食嘅嘢依个拼盘都包晒🥰所以咩都可以试到。而且寿司嘅质素都唔错、选材新鲜,懒人必备!因为唔使谂,虽然冇乜话边款寿司特别出众。.🔴什锦刺身沙律 $198黎到先知份量咁大兜,刺身佢比好多,加埋啲菜成个感觉好Fresh,开胃一流。.🟢吉列广岛蚝$78听闻人气之选即刻拣,又真系唔错。冇臭蚝味,咬落去真系只蚝都好饱满,食完觉得超fat fat !🤭.埋单两个人$1200 唔系话好抵,不过喺尖沙咀食比较高质嘅日本嘢嚟讲,价钱可以接受,而且环境都几有日本feel,可以一试!😆------------------------------好食度:7️⃣/🔟抵食度:💸💸💸打卡度:📷📷📷📷舒适度:🛋🛋🛋🛋服务态度:🗣🗣🗣🗣
🍴海阳·居酒屋 KAI YO🍴

叫左佢个

🟠海阳极尚寿司拼盘(共22贯)$888

🔴什锦刺身沙律 $198

🟢吉列广岛蚝$78
听闻人气之选即刻拣,又真系唔错。

埋单两个人$1200
好食度:7️⃣/🔟