2021-08-26 367 浏览
K11 musea 商场入面餐厅好多,但听闻尼间既bakery item好好食,而且有下午茶餐,所以就试下见有啲肚饿,所以叫左个汉堡包加牛角包餐。beef burger (add avocado 🥑). 7.5/10卖相同味道整体都合格!牛油果份量都好多~但唯一缺点系块牛肉汉堡扒到,开头食几啖系浓淡适中,但食到一半会觉得好咸👻要夹住啲薯条食(⌒▽⌒)好彩薯条够多croissant set with hot earl grey. 7.5/10牛角包好好食~但太细个,感觉隔离bakery卖既仲大个啲,仲要平啲earl grey tea就正常冇问题Grapefruit earl grey tea. 8/10冇谂过西柚同伯爵茶会咁夹两样都涩涩地既野捞埋系唔会涩唔甜,仲好fresh!下次可以试吓屋企自制!
见有啲肚饿,所以叫左个汉堡包加牛角包餐。

earl grey tea就正常冇问题

冇谂过西柚同伯爵茶会咁夹
两样都涩涩地既野捞埋系唔会涩
唔甜,仲好fresh!下次可以试吓屋企自制!
Beef  burger  +avocado
Croissant  set