间餐厅系正K11 Art Mall地面果层,之前成日经过都想试下🤭, 今日咁岩同朋友行街行到攰就决定入去🍽️佢系一间可丽饼专门店,主打可丽饼,有咸亦都有甜,选择极多令到我花多眼乱。我同朋友咸同甜既Crepe都各点左一个❤️🌟 Crepe St. Jacque呢个绝对有惊喜🎉待应一拎埋来已经嗅到好重既咸香味。Crepe入面好多带子再配以瑞士芝士汁同埋黑松露调味,蛋香浓郁,口感烟烟韧韧。不过记得要趁热食⚠️,凉左既话D汁会鲸左小小。🌟 Parfait Crepe呢个都好食,不过系预期之内既味道,Crepe 以yogurt做base中间夹满士多啤梨🍓同蓝莓🫐,感觉清新,既有甜品既感觉,但系又唔会话太甜太漏🙈

🌟 Crepe St. Jacque

🌟 Parfait Crepe