2022-11-21
今日同女朋友系K11 Art House睇7点半场所以拣左呢间餐厅食饭,系正隔离非常方便👍🏻可能今日系星期一加上属于比较早嘅关系,我6:15去到即刻入到,餐厅位置亦只坐左一半客人,我觉得十分舒适,因为我好怕系好嘈好多人嘅环境下食饭😝 越式生虾 $118本人系超中意食生虾,平时食泰国野可以自己啪一碟,呢个生虾冇平时泰国餐厅食嘅咁厚肉,系薄身小小嘅虎虾,但汁嘅味道系好好👍🏻味道系酸甜带辣,$118嘅价钱有21只我觉得性价比都唔错,绝对系「必点菜式」⭐️灸烧牛柳汤粉$118汤底都系牛汤底,河粉质地都煮得唔错,灸烧牛柳睇上去都仲有血水,似5成熟,中意食熟啲嘅朋友要留意返😉但本人平时喜欢食半熟所以我觉得好食👍🏻入口感好好,好腍,牛柳表面有调味过,味道几好几好烧猪扒捞檬$108 试完我嘅炙烧牛柳,我都有试埋女朋友嘅猪扒捞檬,檬粉就冇乜特别好讲啦😂但烧猪扒可以讲下,调味啱啱好而且入口比较腍(唔系腌到腍个种,系有口感),烧得唔错👍🏻今次order嘅三款菜式我都觉得好好下次再试下其他野先,不过生虾一定会再点!🤤
越式生虾 $118
灸烧牛柳汤粉$118
烧猪扒捞檬$108
今次order嘅三款菜式我都觉得好好
下次再试下其他野先,不过生虾一定会再点!🤤