2020-03-24
经常都喺葵兴工厂区呢边食嘢💗最近发现KCC便利店隔离开咗新嘅冰室,装修充满怀旧风味😍约咗朋友一齐食个tea✨以下几款食物都值得推介,真心觉得唔错😍,打字期间我已经又挂住脆炸肉丝炒面喇😍😍😍😍😍😍必点推介💕脆炸肉丝炒面店员话同滑蛋叉烧饭一样都系皇牌,好受欢迎。果然冇失望,酱汁同埋炒面系分开💗炒面另外上,卖相真系靓😍面炸得十分松脆,而且一啲都唔油唔会食到一口油。酱汁亦都够晒足料好多肉丝同配菜,必食推介呀!滑蛋叉烧虾仁饭💕一上枱哗咗出声!超大只虾!好似2个五蚊size咁大只,虾肉非常鲜甜😍叉烧很不错💕叉烧偏瘦但肉质十分柔软,配上香浓嘅滑蛋及葱花,真系食唔停口。本身叫左少饭但分量仍然好多,仲担心会食净最后成碟都清晒😂 冇夸张,应该喺我人生中食过最好食嘅滑蛋叉烧虾仁饭,平民价钱食到呢个质素绝对系超值!😍芥末鱼柳包分量非常足料,配上薯条都系新鲜即炸😍鱼柳炸得香脆,而配上芥末酱及蔬菜,整体平衡得好好💕非常之清新嘅配搭有好多款小食都想试下,充满怀旧风味但其实都食得好饱了。最后点左椒盐烧卖💗椒盐烧卖直炸外脆内软十分香口另外餐厅好有心而家疫情严重,餐厅都准备咗好多漂白水免费派发💕等有需要嘅人士可以攞,或者
必点推介💕脆炸肉丝炒面
店员话同滑蛋叉烧饭一样都系皇牌,好受欢迎。
滑蛋叉烧虾仁饭💕
芥末鱼柳包
另外餐厅好有心
而家疫情严重,餐厅都准备咗好多漂白水免费派发💕等有需要嘅人士可以攞,或者转赠畀老人家等佢哋唔使周围扑消毒用品🙏