💜 食过Mamaday都好几次了~ 不过竟然系第一次食铜锣湾分店🤣 铜锣湾分店好光猛👍🏼 又几好坐,I like 😎 Mamaday装修同埋菜名都走玩味路线,次次睇Menu都觉得好搞笑🤣💜 三文鱼牛油果他他🥑 $88超丰富嘅三文鱼!! 上边仲有飞鱼籽👍🏼附送咗六片脆脆加埋一齐食,做前菜一流😉💜 普通到冇得再普通既炸鱿鱼圈 $69炸得香脆,入边又唔会韧😋💜 有蟹Go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大厦扁面 $145我想讲两个意大利扁面都劲大份量!一个可以两个人share嚟食快有够!蟹肉份量都好多,同啲面捞埋晒一齐,每啖都有好多蟹肉👍🏼👍🏼 正💜 可能会失望温泉蛋明太子意大利扁面 $125冇失望㖞🤣 再讲一次呢个份量都系好大😂 劲多明太子酱😂 温泉蛋亦都非常之流心☺️💜 手工紫薯蛋糕 $68劲多紫薯!下面系芝士蛋糕,但系加埋紫薯食一啲都唔腻~💜 豆腐豆腐豆腐咖啡 $56呢个已经饮过!就系好饮先再饮😚 淡淡豆腐味几清新~ 好钟意🥰💜 香蕉朱古力奶昔 $56呢杯就我朋友饮,我冇试🤣 不过上次喺尖沙咀分店试过😎 份量都非常之大!

💜 三文鱼牛油果他他🥑 $88
超丰富嘅三文鱼!! 上边仲有飞鱼籽👍🏼

附送咗六片脆脆加埋一齐食,做前菜一流😉
💜 普通到冇得再普通既炸鱿鱼圈 $69
炸得香脆,入边又唔会韧😋

💜 有蟹Go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大厦扁面 $145

💜 可能会失望温泉蛋明太子意大利扁面 $125

💜 手工紫薯蛋糕 $68
劲多紫薯!下面系芝士蛋糕,但系加埋紫薯食一啲都唔腻~

💜 豆腐豆腐豆腐咖啡 $56

💜 香蕉朱古力奶昔 $56