2022-05-23 193 浏览
📍 INFINITI C (海运大厦) (尖沙咀)尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦地下OT G49号舖INFINITI C 装潢粉红色少女心系,餐厅主打无麸质,生酮及无奶成份蛋糕做。蛋糕颜色好七彩缤纷,好梦幻,好少女打卡。岩晒低碳既我,今次又出动海港城coupon 试试一路生酮界热捧餐厅之一!👉 SUPREME CHOCOLATE CAKE💰88😋😋😋/5双层朱古力蛋糕俾人哋嘅感觉系好肥,朱古力味道浓郁,我觉得榛子味好重,好似食紧金莎咁,个人觉得有啲过甜。👉 BUTTERY KETO SCONE💰48😋😋.8/5因为用杏仁粉整嘅关系所以好易散,感觉似曲奇饼碎,果jam 亦都偏甜👉 MASALA CHAI LATTE+ 1 ALMOND MILK (KETO)💰50😋😋/5呢个真系好失望,好似饮水咁,完全冇乜chai嘅味道🥹👉 FLAT WHITE💰38😋😋😋.8/5咖啡几好饮😆😆够晒香佢唔到回头: no, 虽然用咗coupon好平,全餐用左💰124 only ,但我唔系咁钟意食咁甜既嘢。#kermit食在尖沙嘴

📍 INFINITI C (海运大厦) (尖沙咀)
尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦地下OT G49号舖

👉 SUPREME CHOCOLATE CAKE
💰88
😋😋😋/5
双层朱古力蛋糕俾人哋嘅感觉系好肥,

👉 BUTTERY KETO SCONE
💰48
😋😋.8/5

💰50
😋😋/5
呢个真系好失望,好似饮水咁,完全冇乜chai嘅味道🥹

👉 FLAT WHITE
💰38