2022-06-26 63 浏览
ChumChummi天后电气道54号亨环天后地下Food Loft G2号舖天后亨环Food Loft 地下是FOOD COURT, 有好多唔同美食集结,原来行上一层有位坐架, 因为之前都系买完TAKE AWAY BURGER同甜品 , 今次试左韩国菜, 买完即刻享用先系最滋味。原味炸鸡 中SIZE $80好抵食, 外层粉层脆卜卜, 炸到热辣辣又唔会酒腻, 腌得入味得来又唔会死咸。$35 鸡蛋卷卷到好厚,简单美味!各类的KIMCHI 都有, 可以买回家放雪柜慢慢食。几十款组合搭配架韩食套餐, 睇到都流口水了。我本身对发酵KIMCHI好喜欢,健康有益且以蔬菜为主,辣有助增加代谢,kimchi 呢度唔算平,但都忍唔住叫左辣泡菜同萝卜,食炸鸡系唔可以少左佢地架存在。Tuna 饭卷多馅好食呢度唔似普通food court ,高质水准又抵食,我下次再试其他舖
ChumChummi

天后电气道54号亨环天后地下Food Loft G2号舖

$35 鸡蛋卷卷到好厚,简单美味!

Tuna 饭卷多馅好食