系上环经过,见到间装修好靓嘅店,型格风。我开头以为系coffee shop,见到入面d野系同kingsman相关。睇真D入面好多猪,决定试下😎😎原来系一间猪肉专门店,有各式各样的猪肉料理🐽内里位置唔算好多,我见佢外卖单都好多。QR code落单都几方便,今日拣左个92蚊套餐,有小食,burger同饮品,呢区黎讲价钱好合理。南瓜汤好好饮!平时饮嘅比较稀,佢呢个非常足料,明显系浓好多,应该用左好多南瓜,所以个汤非常甜,推介呢个!主食有好多口味嘅猪扒饭,burger,多士。拣咗佢有手指公嘅猪榴弹,个名够晒搞笑,其实系双层手打猪柳芝士汉堡。 唔好以为佢系麦记猪柳,又干又咸。食得出系手打猪柳汉堡扒,佢调味适中,打得够弹性,食落juicy,我拣左法国芥末籽mustard 酸酸地几开胃。burger其实d野够新鲜,够热已经简简单单可以好好食,呢个burger做到。