2024-11-04
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯最近Phi Coffee & Pancake联乘Kuromi推出全新期间限定套餐。即刻嚟睇吓有啲咩新产品先。KUROMI邀你共享精致意大利饭紫红色嘅意大利饭制成可爱嘅Kuromi,再用红萝卜拼凑而成蝴蝶结嘅形状。米饭配搭荔枝豚肉,荔枝嘅酸甜味可以中和豚肉嘅油腻感。与BAKU共享全日早餐面头最可爱嘅Baku其实就系热香饼,厨师故意用茄子突显Baku嘅紫色颜色。另外套餐仲有香肠、培根和沙律菜等等,真系好丰富。KUROMI蓝莓希腊乳酪梳乎厘到咗我最期待嘅疏乎厘,松软嘅疏乎厘充满空气感。加上Kuromi可爱嘅蓝莓希腊乳酪,令人得意到唔想食呀。最后仲有两款KUROMI无花果蓝莓沙冰和KUROMI紫薯咖啡,两款同样我都爱不释手。如果唔想错过其他好介绍,记得follow我呀😘多谢大家!!!你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️ ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯PHI Coffee & Pancake (MegaBox) (九龙湾)九龙湾宏照道38号企业广场5期MegaBox 5楼3-4及9号舖 ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡
KUROMI邀你共享精致意大利饭
与BAKU共享全日早餐