✨沐白✨相信冇人不知晓。系台湾🇹🇼 已经有22间;澳门有4间;中国江苏🇨🇳/马来西亚🇲🇾/纽约🇺🇸都各有1间,而香港🇭🇰都有3间分店啦。以后九龙尖沙咀都有分店 好开心❤️,同朋友食饭行经开附近都可以饮返杯🍹。最近得知佢地推出左小芋圆&新口味 当然要试试啦,今次一共试左3款唔同既口味😋 Yeah。ll采用台湾大甲芋头压成新鲜芋头泥,再结合香浓顺滑既鲜奶,100% 不加水💧真材实料好香浓呢。难怪一直系沐白招牌首选💜。热爱芋头一定一定超喜欢。ll采用原粒智利进口草莓🍓 打成草莓果泥,混合鲜奶冲制。香甜既草莓果肉,加上有咬口既小芋圆,再配细滑奶香味浓既鲜奶🥛,口感好丰富呢。ll夏日另一款好fresh🍋 既柠檬饮品,酸酸甜甜 热辣辣既天气就最岩。唔好奶类既朋友,而家都有另类既好选择,好贴心呢。..唔知你地又会钟意边款饮品呢❓我就系奶类狂热 最深得我心❤️。..

l[大甲芋头鲜奶]l

l[草莓鲜奶小芋圆]l

l[翡翠柠檬]l

唔知你地又会钟意边款饮品呢❓
我就系奶类狂热 最深得我心❤️。