2023-04-21
无烟韩烧真心过瘾!肉类味道都好丰富,令人食唔够!我就拣左B Supreme Set!$298 贪佢够多安格斯牛部位食!仲送和牛肋条~个和牛肋条要特别讲讲!鲜嫩可口,炭火味浓,每一口肉质极佳,入口即化,令人回味无穷!!安格斯牛嘅板腿、肩肉同埋脊肉都十分鲜嫩,饱满嘅肉质散发出浓厚嘅肉香同埋炭烧嘅烟味,让人食得好过瘾。而另外一款美国安格斯一口牛,更是特别,带有浓郁嘅肉汁味,每一口咬落去都有爽脆嘅口感。韩式烧汁牛排同埋牛肋条都烧得带有微焦嘅外皮,肉质鲜嫩丰腴,而且烧汁非常入味,令人欲罢不能。韩式梨汁牛五花带有梨汁甜味,肉质十分嫩滑,在炭火上烧烤后呈现淡淡嘅甜味香气,令人叹为观止。至于厚切牛舌,则是鲜香四溢,酥软美味,入口即化,让人流连忘返。仲有甜品🍮可以食,我就烧左棉花糖,劲正!
个和牛肋条要特别讲讲!
仲有甜品🍮可以食,我就烧左棉花糖,劲正!