2017-09-27 1712 浏览
Lady M符合哂要排队、影靓相同贵三个要求,所以一向都系港女恩物。但无奈佢地啲crepe cake真系好味,所以隔一排又要去排队食番次🍰试哂所有味之后,我最中意依然系最传统既Signature Mille Crêpes同Earl Grey Crêpes,而今日黎就食左后者。Earl Grey Mille Crêpes 伯爵茶千层蛋糕($75)虽然我一直揾紧可以代替Lady M既alternative,但试过唔同大小饼店、online shop后,依然觉得Lady M啲crêpe cake系最好味、最千层同最顺滑。相反某啲铺头会整到好似将十块pancake叠埋一齐咁,会一食冇回头😭

Earl  Grey  Mille  Crêpes

Earl  Grey  Mille  Crêpes