2024-06-13
带小朋友过黎呢头附近玩,就系附近揾埋野食佢话想食意粉,我地就入左黎食,两个人叫左两碟意粉明太子樱花虾意大利粉温泉蛋卡邦尼意大利粉明太子樱花虾意大利粉系第一次食觉得味道唔错,首先意粉入口咀嚼感唔错,每一条都好弹牙,我就系最钟意呢种口感,小朋友见到意粉系粉红色觉得好新奇,所以佢都好钟意食呢个意粉,每一啖都有樱花虾咀嚼嘅口感,食到啖啖樱花虾香,口感好好,份量都好充足卡邦尼个酱汁都要一赞,好香好浓郁,我同小朋友都好钟意食,酱汁非常之多,意粉每一啖都沾满香浓的酱汁,入口系100分,每一啖都好香,份量同样好充足饮品都叫咗两杯黑芝麻拿铁同菠萝特饮黑芝麻拿铁好重芝麻香味系我好钟意嘅饮品之一,闻到呢阵芝麻香味都好想饮,啖啖香浓黑芝麻味,因为本身都好钟意食黑芝麻,黑芝麻真系好香,原来黑芝麻拿铁真系好好饮味道好夹,而且黑芝麻仲好有口感,唔只系饮落肚仲可以咀嚼下,黑芝麻有啲沙沙地嘅感觉,我就系最钟意呢种口感,记住叫咗黑芝麻拿铁可以慢慢细味咀嚼下菠萝特饮甜甜地,好香菠萝味,甜度适中都适合小朋友,都系小朋友最钟意嘅饮品之一位置超近炮台山地铁站,喺附近返工或者喺附近玩都可以过嚟试下,店员都好有礼貌态度好,对小朋友都
佢话想食意粉,我地就入左黎食,两个人叫左两碟意粉
明太子樱花虾意大利粉
温泉蛋卡邦尼意大利粉
饮品都叫咗两杯
黑芝麻拿铁同菠萝特饮
黑芝麻拿铁好重芝麻香味
位置超近炮台山地铁站,喺附近返工或者喺附近玩都可以过嚟试下,店员都好有礼貌态度好,对小朋友都好亲切,而且店员仲主动提供儿童餐具俾小朋友
服务非常好同贴心,上菜时间只系用咗几分钟
店员做事非常快手有效率,环境都好干净舒适,现场都见有其他人带小朋友嚟到食嘢,所以呢度都几适合亲子情侣或者家庭聚会