2022-04-11
早前IG story小投票 发现原来大家都未知道依间餐厅既存在 所以小编W快马加鞭分享俾大家!!!餐厅分别有室内同室外位置 配上以木为主既装修同吊扇 外国风情💯当日我同朋友坐系户外位 又有微风 真系好舒服啊~虽然冇乜景色可言 但尖东一带都比较静 所以同朋友嚟个girl date 真系好relax☺️如果之后天气更热 坐室内位都好舒服的🤍🍞Brioche French Toast $88有小编W最爱 开心果碎系面🤤Suppose可以点maple syrup食 但我同朋友都觉得toast有香浓蛋香 原汁原味食都好味 就不知不觉食哂都冇点过个syrup…🤣🧇Belgian Waffle $65Waffle烘得好香脆 口感都好松化👍🏾☕Hazelnut Latte (Small) $45用一个好似碗既杯饮 几得意🤣榛子味好浓 而且饮落口都饮到榛子小颗粒 有惊喜😍😍☕Flat White (Small) $39朋友叫咗杯Flat White~👵🏽朋友: 「Hmm 都不错 冲得都好滑 而且个豆好夹我 😆😆😆」(小编W饮咗啖都觉得几滑架~)Le Pain Quotidien (尖沙咀)尖沙咀么地道66
当日我同朋友坐系户外位 又有微风 真系好舒服啊~
如果之后天气更热 坐室内位都好舒服的🤍
☕Hazelnut Latte (Small) $45
用一个好似碗既杯饮 几得意🤣
榛子味好浓 而且饮落口都饮到榛子小颗粒 有惊喜😍😍
☕Flat White (Small) $39
朋友叫咗杯Flat White~
(小编W饮咗啖都觉得几滑架~)
[指数以🤍🤍🤍🤍🤍为最高]
味道指数:🤍🤍🤍🤍
环境指数:🤍🤍🤍🤍🤍
服务质素:🤍🤍🤍
食回头草指数:🤍🤍🤍🤍🤍 (下次想去饮热朱古力同食曲奇😋)
💡饮食情报💡
餐厅系pet friendly 所以可以带埋你哋既宝贝嚟坐outdoor位置 一齐慢慢叹下☺️
如果想嚟打卡既朋友 坐唔到outdoor位唔洗唔开心 因为室内都好chill好好影啊~
快快揾日嚟个little getaway🫶🏼
Le Pain Quotidien (尖沙咀)
尖沙咀么地道66号尖沙咀中心地下G38号舖
如果想睇多D介绍,快D 去IG Follow
👉🏻 @hermanas.foodie