2022-07-01 221 浏览
犀利喇你..青悦。激到咁懒嘅我都要第一次写食评闹你。外卖total两旧水但完全唔知食左乜。1.带子、鲜虾、椰丝、柚子沙律 - 带子几乎揾唔到,原来切碎左size细过一毫子,老到柴皮嘅虾一只,椰丝? 恕我食唔出... 普通外卖盒装得半盒 咁样卖$71。2.鲜虾札肉炒越南粉丝 - 又系一只老虾..加两片薄切切既札肉,even拼埋都唔够一片正常既札肉size,椰菜有啲炒完仲生勾勾咁,卖$67。点解话叫你悭啲? 边啲真实食评,边啲流嘅,你估食客睇唔出? 自己餐厅出品咁差,就应该好好反省改善,走去扮食客留好评就会有好生意?! 不过见到你地咁嘅经营理念,我建议都真系执左佢好过喇,无谓咁辛苦啦,俾粒正常带子个客都好似会搞到你破产咁。