2020-09-08
🔹Lingduck良心外卖自取app💛可以好方便咁系屋企/公司落定单,差唔多时候先落去攞,咁就唔使企喺门口流着汗咁等啦🥰今次我系搭紧车去鲗鱼涌嘅时候已经叫定,落车行到去啱啱好有得攞🥳依家用app落单有啲舖头仲有折添👍🏻1️⃣ 原条蒲烧鳗鱼定食 $79 (原价 $88) (7/10)🔹跟餐连面豉汤、日式海藻哩个价钱有原条鳗鱼真系好扺食😱鳗鱼好香,好大条👍🏻非常之厚肉,啖啖肉真系好满足💕如果条鳗鱼嘅肉质可以淋啲就好啦😗 同埋多啲鳗鱼汁捞饭食就更好🤫2️⃣ 真打稻庭乌冬定食 $52 (原价 $58) (7/10)🔹跟餐连面豉汤、日式海藻朋友拣咗要猪骨汤浓汤,同加钱要盐烧鲭鱼 (+$8),真系好抵食😍猪骨浓汤好香又唔会太油,鲭鱼又大条又厚肉🐟鲭鱼都好入味,烧得好香❤️乌冬都好弹牙,但份量就冇饭类咁多😉3️⃣ 特盛和风牛肉定食 $61 (原价 $68) (6/10) 🔹跟餐连面豉汤、日式海藻牛肉真系多到难以置信😳牛肉煮得几入味,又唔会太韧😚饭有少少太多,食晒啲牛肉都仲有好多饭净🤣唯一系佢比嘅牛肉汁有啲太酸,影响咗牛肉饭嘅味道🥺📌佢嘅饭份量比较多,细食嘅朋友建议可以问吓少饭👍🏻📌哩间用Lingduck落定
🔹跟餐连面豉汤、日式海藻
📌佢嘅饭份量比较多,细食嘅朋友建议可以问吓少饭👍🏻
📌哩间用Lingduck落定单有9折,但去到发现即场落单外卖自取系88折🤣不过唔紧要啦都应该比良心app良心店赚下🥰