2019-11-23 47 浏览
喺观塘商业中心一带见完客,附近好多餐厅。今次去嘅呢间吧就系位于一个类似food court之中。呢个area有好多嘅食物,包括burger ,中式餐厅,同埋bar。夜晚更加会有live music!当日有一个男结他手,整晚都唱紧唔同嘅广东歌同英文歌,气氛唔错!餐牌上面嘅选择都几多,我哋叫咗一杯long Island iced tea,一杯nothing,另外嗌咗一个爆谷。爆谷系由爆谷机新鲜爆出嚟,相当之新鲜同埋香甜!环境令人坐得舒适,桌上更加有一盏灯点缀,感觉几浪漫。 仲有projector可以睇波,可以约埋男朋友或女朋友一齐,又可以同波友一齐嚟睇波。 long island iced tea感觉好多酒精,绝对无悭。饮到一半已经feel到少少醉。我嘅酒量都唔错,但系依杯嘢嘅酒精浓度都相对地比香港其他bar多,酒精味浓。Nothing都系一样,虽然系一杯较为入门级嘅甜cocktail,但系都感觉到酒精浓度颇高, bartender绝对冇孤寒!