2023-03-25
📍 满天星 (铜锣湾)铜锣湾骆克道491-499号京都广场4楼琴晚去呢间餐厅真系劲难忘😍😍原来逢星期四,五,六晚上六点半后有驻场歌手。啲音响真系好劲好有feel 😍想带另一半有不同凡响感受一定要去👉美国牛肉芝士汉堡配烟肉,煎蛋,大啡菇及薯条,配餐饮💰178😋😋😋😋/5超足料嘅汉堡包,入面有齐烟肉片,加入芝士、太阳蛋、生菜、蕃茄、牛肉配埋脆啡菇,所以超大个!汉堡包🍔烘左底同牛油香味十足食落好juicy,层次好丰富🤤🤤🥲薯条🍟都好香脆,好满足好正!👉香煎蒙古羊架配焗茨仔及野菌烧汁配餐汤💰189😋😋😋😋/5是日餐汤系粟米忌廉汤,粟米鲜甜味十足,好香甜😋羊架有两件,无咩羊膻味,羊架夹杂啲肥膏,嫩滑骚香的羊架,伴碟有唔少蔬菜同薯仔仲有小量磨菇,配埋特色嘅野菌烧汁😋😋🤤🤤回头:YESYES,有靓歌听又有好嘢食,我同朋友都表示难忘极了!如果钟意唱歌嘅仲可以即场表现返一首🤭另外值得一提佢哋仲有户外可以坐!#kermit食在铜锣湾
铜锣湾骆克道491-499号京都广场4楼
👉美国牛肉芝士汉堡配烟肉,煎蛋,大啡菇及薯条,配餐饮
💰178
😋😋😋😋/5
👉香煎蒙古羊架配焗茨仔及野菌烧汁配餐汤
💰189
😋😋😋😋/5
是日餐汤系粟米忌廉汤,粟米鲜甜味十足,好香甜😋
#kermit食在铜锣湾