2023-11-12 400 浏览
我唔系慕名而来,我唔识咩Lost Stars, 亦唔知佢有live show,我系纯粹因为个商场搞promo而买咗佢间餐厅嘅餐饮券。而啲卷就快到期,所以先book佢。唔book犹自可,一book就有WhatsApp message,有SMS,有email提醒你交订金同佢餐厅规矩,为咗唔想嘥咗餐饮卷,所以照做。讲返食饭当晚,去到个商场简直一个空城咁,好不容易先揾到个保安问间餐厅喺边。间餐厅环境唔错,但一坐低个侍应就讲佢公司嘅规矩,话一定要每人至少order一个main同一杯野饮。咁就睇吓食乜,餐厅灯光有啲暗,要用电话电筒照住先睇到个menu。想落单,个侍应又重复佢公司嘅规矩话每一个人一定要order至少个主菜同一杯嘢饮。到落单时,我唔记得个菜名就话要𠮶个waterfall cheese乜乜,侍应一听,大为紧张,就即刻话尼个系小食,又重复每个人至少要有一个main同一杯嘢饮,我话𠮶个系pasta黎架㖞,佢先话咁ok。或者我EQ低,当被佢哋再三提醒我地每人一定要至少order一个main同一杯野饮,我真系有啲不耐烦。好彩食物ok,而当晚嘅表演者水准唔错,否则一定负评佢。