2020-02-06 36 浏览
前排朋友要去中环做嘢,所以就决定约喺中环食晚饭,之前见到网上有人推介过呢间系兰桂坊附近既蚝吧,今次去开附近决定黎食下嘢吹下水🥰餐厅环境好舒服,坐位都几阔落💜_呢间餐厅主打系生蚝🦪仲要系即叫即开,好新鲜😆我哋就叫咗两款黎试,9点前叫仲有7折好抵食架😎.🦪American Pearl $55黎自美国🇺🇸,生蚝食落带有淡淡的海水味,口感creamy 自己几钟意呢只😍.🦪Lambert $65同样好新鲜,海水味较重_🍝Linguine with Porcini Mushroom $168扁意粉食落好有口感😋满满的蘑菇食落好满足_🥩Grilled Angus Ribeye(300g) $328呢块牛扒又大块又好食👍🏻我哋叫咗5成熟,牛扒肉质有口感亦有牛肉味,入口亦有肉汁,钟意点酱嘅朋友仔亦都可以点芥茉酱,口感更丰富😄_饮品方面除咗啤酒🍻、白酒之外,呢度亦都有各款特色Cocktail 同Mocktail 可以选择🍹Tropical Passion $88用上热情果及酸橙🍊,饮落去酸酸甜甜,唔系太饮酒嘅朋友仔应该会几钟意☺️
🦪American Pearl $55
🦪Lambert $65
同样好新鲜,海水味较重

扁意粉食落好有口感😋满满的蘑菇食落好满足

🍹Tropical Passion $88