2020-05-02 377 浏览
路过几次 都见到大排长龙 今次一早叫男朋友去拎住票先 等左40min 左右呢到系 先拣汉堡 (牛/鸡/猪/羊)都有 每款肉类都有唔同口味 选择很多。拣完汉堡 可以+ $13 套餐 有小食 同 汽水 可以+ $10 追加鸡翼 2只 (原味/Bbq味)蜜糖芥末菠萝猪堡 价钱 : $ 31食后感 :汉堡有 番茄同生菜食落好fresh 平衡左猪肉汉堡嘅油腻 加埋菠萝甜甜酸酸好滋味 唯一挑剔嘅系 个蜜糖芥末酱 味太强烈 抢左foucus 麻酱鸡堡价钱 : $ 27食后感 : 鸡肉汉堡 比起 猪肉汉堡味道淡少少 但系都几好食 呢款个酱汁就冇咁霸道 整体恰到好处薯块价钱 : 套餐 +$ 13食后感 : 不啰嗦 💥💥必点💥💥好好好食 外脆内软 好彩有叫 🙈烧卖价钱 : 套餐 +$ 13食后感 : 烧卖如果你冇特别 request 就会比 鸳鸯 (猪肉+鱼肉)食后感 : 同街买差唔多 我自己就钟意食鱼肉多啲 男朋友就钟意食猪肉多啲 鸡翼 (原味/Bbq味)价钱 : 最近小食+$ 10 @2只食后感 : 原味 水凖之内 bbq味 太多酱汁 over左 但如果你钟意bbq酱 咁呢个啱你🔹 嘉宝啲汉堡 岀

蜜糖芥末菠萝猪堡

价钱 : $ 31

麻酱鸡堡

价钱 : $ 27

薯块

价钱 : 套餐 +$ 13

烧卖

价钱 : 套餐 +$ 13

鸡翼 (原味/Bbq味)

价钱 : 最近小食+$ 10 @2只

🔹 嘉宝啲汉堡 岀名多汁 我食嘅时候冇为意 啲汁 流到周围都系
  • 薯块