2023-08-02 366 浏览
又过嚟食Tiger Lily,so far Mikiki入面觉得呢间系比较高质嘅餐厅,起码环境靓啲又有得叹咖啡,都好啱庆祝活动去食 (留意返:摆低个蛋糕唔拎出嚟切 都系要加切饼费)! 最近发现佢Lunch原来系有扒餐,有鸡扒同牛扒,可以拣配意粉或者薯菜。价钱嚟讲相比起嗌意粉,我觉得有得锯个扒反而抵食啲🤭🤭。有餐汤跟埋,都系保持水准几好饮嘅!啲餐具同装修又够少女风,就算唔系打卡,有时过嚟食吓都开心嘅!😬😬我拣咗鸡扒餐,其实都食得好饱肚,块扒大大块,又整得几嫩滑。我而家系放弃咗嗌百零蚊𠮶啲意粉,反而食呢个够味又够饱👌🏻,拣配意粉都唔会好干同冇味。如果唔系追加特式咖啡,基本咖啡或茶都包,都算系唔错嘅选择!Btw 呢度冷气好冻🥶!
(留意返:摆低个蛋糕唔拎出嚟切 都系要加切饼费)!

Btw 呢度冷气好冻🥶!