2019-01-03 774 浏览
系公司附近,想食好d就会去,成日都好多人排队,我地全公司一众人真系张提早去等位。羊架套餐第1推荐系羊架,食落5苏,而且嫩口,3旧羊架都已经值回票价,加上碗饭真系饱到不得了,而且一定会拣热情果热,食完好满足菠菜味5算好强烈,蟹肉无咩额外调味都ok既,食后感好似无咩味咁,清清地咁啰,如果5系食开清淡就... 软壳蟹松露饭只软壳蟹就坚好食,热辣辣脆口,但个饭就真系5得,食2次都好咸,闻到松露好香,食落当然就得个咸字。不过仲有巨大猪扒饭我就未挑战到,因为睇落同食落个份量都真系好巨大,同事试左就话好好味同超饱,食5晒我念可以试下叫少饭既Burger 都好味既,不过份量尼讲相对较少!薯条都5错,衬热食就甜品就真系无试过希望下次有机会。提一提下午2点前埋单免加一服务费架!!!
羊架套餐

菠菜味5算好强烈,蟹肉无咩额外调味都ok既
,食后感好似无咩味咁,清清地咁啰,如果5系食开清淡就...

软壳蟹松露饭

甜品就真系无试过
希望下次有机会。

提一提下午2点前埋单免加一服务费架!!!