2017-01-14 172 浏览
今日LUNCH同同事一齐去H8食野,想食西餐就揾到呢间餐厅。佢地有SET LUNCH选择,我选了黑椒猪手配意粉,同事就选了比目鱼意粉。SET LUNCH 有前菜沙律及南瓜汤,佢地不是配餐包,是配饼干条,几特别。沙律新鲜,南瓜汤充满南瓜味,味道唔错。讲番主菜,黑椒猪手配意粉,猪手是用水煮方式煮出黎,唔系德国焗猪手甘焗出黎,所以D肉好淋,好易切开,够入味,意粉煮的时间刚好,不太硬,不太软,呢个SET绝对够饱。同事就选了比目鱼意粉,佢分左少少比目鱼比我食,比目鱼煎得刚口,皮脆,鱼带有鱼味,煎得唔干身,加埋佢自己调制的黑松露酱汁食,味道好好。SET LUNCH配埋餐饮,我叫了热咖啡,咖啡味道正常,为这一餐LUNCH画上完美句号。顺带一提餐厅职员态度很好的。

顺带一提餐厅职员态度很好的。
2016-12-02
午餐