2017-11-16
我相信"lunch 食乜野" 系每个打工仔返工就谂既问题黎, 而lunch 有得去打边边亦都系一个唔错既选择! 打边边的确系一个开心得黎又可增进友谊既活动!d 同事再熟都好难约到放工一齐去打边边, 而lunch 有得打边边呢样野真系正, 唔洗打乱大家放工既rountine, 但又可同班同事一齐癫(首先你要有好同事!)介绍返, 呢度最平120蚊就可以lunch 黎食足90分钟! 唔想任食都得既, 但一场黎到我都会拣住食~⭐️疏菜丸类选择够哂多, 以任食黎讲我觉得都算系咁喇!⭐️除左疏菜🥒🥕🌽,丸类,重有饭🍚,糖水,汤畀你拣tim⭐️酱料已包,可以任捞,(只要你台面够位既话。。)⭐️重有汽水🍹同热茶包☕️🍵任饮! 都系唔驶加钱。⭐️重有雪糕🍦tim 呀!!!以唔洗加钱既雪糕黎讲, 呢个质素系可接受既!!! 🙆🏼⭐️整体黎讲, 又系个句, 百几蚊lunch 任食边边, 系边度揾呢? 都唔会要求好高啦。 唯一要弹既就系座位太迫, 好窄唔够位摆野咯! 其实都好满意!👍🏻👍🏻
⭐️除左疏菜🥒🥕🌽,丸类,重有饭🍚,糖水,汤畀你拣tim
⭐️酱料已包,可以任捞,(只要你台面够位既话。。)
⭐️重有汽水🍹同热茶包☕️🍵任饮! 都系唔驶加钱。