2022-07-15 1037 浏览
有follow 我既朋友都知,除左鱼之外,鸡就系我另一个fav meat🥹,所以去到边首选我都会order 尼两样肉类喜好。.今次食lunch 黎到"红城", 坐位都几舒服,又多卡位,茶记黎讲感觉真系唔错。.好,讲返野食先,佢有lunch set 同埋tea set, 仲有另一本大餐牌系咩都有哂~上至小菜焗饭,下至多士包类食品,都应有尽有,选择好多~黎到唔怕揾唔到食!.而我就order 左:1. 海南鸡饭 - 配白饭 💲62 跟餐热饮.首先一定要讲下个海南鸡先!超超超超超超超级滑,加上比左鸡脾位我,好开心啖啖肉(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵), 白饭份量十足,无论男女都一定够饱,加上配菜有酸甜萝卜丝,好岩夏天开胃菜!.重有一个重点,因为有不少开车人士lunch 系尼头,佢见有人抄牌都会大嗌全场,尼个动作真系相当sweet, 大家如果路经开可以黎试一试呀ʕ •ᴥ•ʔ
而我就order 左:
1. 海南鸡饭 - 配白饭 💲62