2017-02-18
因为爸爸有悦来张会员咭,续会有coupon 送,就系lunch buffet 半价,所以立即黎食下。先讲冷盘,鱼生有三文鱼,吞拿鱼,章红鱼,仲有寿司,冷面。三文鱼十分肥美,每次可以拎到5-6片。正!海鲜有青口,虾同螺。沙律有自助嘅波沙律菜吧,同埋有烟三文鱼,ham,杂果沙律,薯仔沙律,烧茄子冷盘。沙律菜算新鲜,青口就稍嫌冇味。汤有分中式定西式,西式系杂菜汤,中式系赤小豆,但偏咸左。热食方面都算多,有薯条同鸡块比小朋友食,有杂菜,茄汁牛油鸡,猪柳,豉油鸡,烧靖鱼,炒饭,炒面,牛扒,天妇罗。个茄涴牛油鸡好味,牛扒都唔错,生熟程度适中。天妇罗就奇怪左少少,唔知点解系有好多蛋汁。佢仲有即场煮嘅生滚粥同粉面。我食过个粥,叫左鱼片同猪润,粥底系好味嘅,但鱼片好腥,猪润有阵怪味,我爸爸话佢叫左肉片有阵叔味。甜品就都几多款蛋糕,但味道就一般,粟子蛋糕就唔够粟子味,绿茶一样唔够味,朱古力就十分浓味,正!面包布甸就出水但味道算不错,印尼千层糕就好香椰汁味。佢地嘅雪糕系哈根大师,有云呢拿,朱古力,士多啤梨同咖啡味,食几杯都抵哂。野饮方面有果汁同汽水,仲有咖啡奶茶柠茶柠水自己冲。本身二百几一个人用左半价就百几
先讲冷盘,鱼生有三文鱼,吞拿鱼,章红鱼,仲有寿司,冷面。
三文鱼十分肥美,每次可以拎到5-6片。正!
佢仲有即场煮嘅生滚粥同粉面。
野饮方面有果汁同汽水,仲有咖啡奶茶柠茶柠水自己冲。
本身二百几一个人用左半价就百几蚊一位,真系不错。
佢仲有个小朋友游戏室可以比小朋友食饱时入去玩下,大人又可以休息下。