2020-04-27
餐厅前半部分以少少昏暗既黄灯为主, 楼底高身😛而后半部分系比较开扬, 主要靠玻璃既自然光射入餐厅🌿充足既空间感同绿色既植物令人坐得舒适自在☺️👍🍔ʙᴜʀɢᴇʀ·澳洲草饲 牛肉汉堡配炸薯格 $88﹟汉堡扒够厚身, 食落juicy, 淡淡牛香🐄 个面包烘过黎, 有少少牛油香, 口感很松软😻👍配料方面都好足料, 仲有烟肉, 洋葱, 蕃茄同生菜🤤薯格亦都够晒卜卜脆🙌🍔ʙᴜʀɢᴇʀ·印度天多利 烤鸡汉堡配炸薯格 $78﹟块鸡大块得黎食落口感嫩滑🤭再用埋印度风味既腌料去处理, 十分惹味, 又唔会辣🥰特别钟意佢个配料用左青瓜片, 增加左爽脆既口感😋但食完个鸡堡感觉有点儿油腻🙈🥤ᴅʀɪɴᴋ·芒果橘子绿茶 (热)🥤ᴅʀɪɴᴋ· 有机高山蜜雪茶 (热)﹟Set drink款式选择多同特别😛除左有柠茶奶茶仲有自家制凉茶🙂而我食完比较fatfat既汉堡, 就叫左2杯热茶解解腻😂用既系茶包💁🏻♀️🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ· 手工蛋糕 +$25﹟果日有3款选择, 而我就简左图中既榛子朱古力蛋糕, 食落口感幼滑, 质感似mousse, 出奇地不会过份甜🙆🏻♀️面头仲有脆脆夹埋一齐食👍饼底再脆d会更好🙂
🍔ʙᴜʀɢᴇʀ·澳洲草饲 牛肉汉堡配炸薯格 $88
🍔ʙᴜʀɢᴇʀ·印度天多利 烤鸡汉堡配炸薯格 $78
🥤ᴅʀɪɴᴋ·芒果橘子绿茶 (热)
🥤ᴅʀɪɴᴋ· 有机高山蜜雪茶 (热)
🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ· 手工蛋糕 +$25