2021-05-24 20 浏览
系旺角开到铜锣湾专卖Draft Beer嘅餐厅,经过留意到佢哋嘅lunch set几抵食就所以嚟试吓😊.🍻Draft Beer🍻🍺3- Strawberry Session Sour : 草莓味唔会好假🍓 味道酸酸甜甜,酒精味比较淡⭐️🍺14-Piñata: 依款比上一款酒味浓啲,闻落有啲花香味😌.🦞芝士焗原只龙虾尾烩扁意粉 $138: 成只龙虾尾好吸引,肉质厚实弹牙👍🏼 有少少芝士拉丝好正☺️ 扁意粉有al dente嘅质感,加埋杂菜炒香好fresh🍝 .🍖焗意式香草猪扒 $138: 猪扒表面有面包糠同香草,焗完之后表面香脆,而且肉质仍然嫩滑,仲有juicy嘅感觉😋 有一条好长嘅炸茄子好盏鬼🍆 薯蓉好香好绵滑,车厘茄同长豆都新鲜👍🏼.🍟Spicy BBQ Fries Ver.3 $78: 薯条即叫即炸😍 外脆内软,而且上面嘅辣粉好惹味,忍唔住一啖接一啖,配埋啤酒好正🍻.Lunch Set 仲包一杯健康果茶🍎 味道清新而且冇渣👍🏼 佢哋嘅draft beer同果茶都好高质😆

🍻Draft Beer🍻
🍺3- Strawberry Session Sour
: 草莓味唔会好假🍓 味道酸酸甜甜,酒精味比较淡⭐️
🍺14-Piñata
: 依款比上一款酒味浓啲,闻落有啲花香味😌

🦞芝士焗原只龙虾尾烩扁意粉 $138

🍖焗意式香草猪扒 $138