最近试咗120分钟殿堂和牛海鲜吃到饱,午市$458/位。我哋仲加咗$28升级佛跳墙汤底。佛跳墙汤底有鲍鱼、海参、鸡件,再搭配香气独特的药材及配料,如杞子、红枣、冬瓜、栗子等。非常适合用嚟渌牛肉同海鲜。点咗多款和牛同牛肉,日本黑毛和牛油花够多,入口即溶。无骨牛小排油脂比例啱啱好,涮几秒就可以食。月见封门柳带有淡淡油香,配埋生蛋黄更加滑溜。澳洲和牛肩胛肉眼味道浓郁。牛扑肉(CAB牛颈脊)肉味浓厚,带少少嚼劲。海鲜选择亦非常多样化,点咗:原只鲍鱼、珍宝海扇蛤。深海珊瑚蚌口感爽脆。广岛蚝肉质饱满。福隆刺参煮耐啲会更加软糯入味。熟食都好多,点了黄金蒜茸蒜扇贝鹅肝酱多士,多士香脆。藤椒鱼皮爽脆有麻香。仲有古早麻辣鸭血。另外仲有台式经典小食:酥炸椒盐花枝丸、蚵仔煎、盐酥鸡等。饮品方面选择多样,点咗鸭屎柠檬茶、黑糖珍珠奶茶🧋

点咗多款和牛同牛肉,日本黑毛和牛油花够多,入口即溶。

广岛蚝肉质饱满。福隆刺参煮耐啲会更加软糯入味。

饮品方面选择多样,点咗鸭屎柠檬茶、黑糖珍珠奶茶🧋