2024-09-20 483 浏览
同老公今晚去食好啲,叹左个M5餐和牛餐,呢个套餐有好多款高质牛肉可以拣!澳洲M5和牛肩胛肉、三角牛肩肉、美国SRF极黑牛、安格斯牛小排……我最钟意嘅就系兰王蛋月见牛,将蛋同牛肉一齐搅拌,食到蛋香味好浓郁,又食到牛肉嘅鲜嫩多汁,正!仲会每人送两条严选牛舌心,厚切弹牙又好爽口 除左牛肉,仲有其他肉类同埋新鲜海鲜可以选择!盐蒜烧生蚝、烧帆立贝、爽弹虎虾……全部都好新鲜又肥美!起司地瓜烧好好味!甜甜嘅地瓜配埋香浓起司,味道好夹!安平樱花虾饭,自己制作可以自由控制每一样配料嘅份量,白饭再加入樱花虾、香葱、海苔同埋秘制浓汤汁,有惊喜!仲有好多唔同嘅饮品,老公话开心果特饮好好饮,有超浓厚嘅开心果奶盖配红茶嘅香味,味道好夹另外,仲有蔬菜同埋配菜自助区可以自己选择!甜品芋圆都好味,真系食到好饱!餐厅舒适宽敞,餐厅店员服务态度好友善,抵赞!餐厅仲会提供12款味道嘅酱汁👅我同老公试左招牌黄金酱同埋椒麻口水酱,好味

仲会每人送两条严选牛舌心,厚切弹牙又好爽口

起司地瓜烧好好味!甜甜嘅地瓜配埋香浓起司,味道好夹!