2019-11-19
位于东荟城嘅嘅日式放题涮涮锅•锅处•门口经常都大排长龙。晚市放题由下午五点开始,我同男友今日五点三左右到就唔洗排队可以直入😆枱与枱之间有块木板隔住,懒系有私隐但其实都好容易听到隔离枱讲乜😂餐厅采用一人一锅。枱放左锅加野食之后感觉有啲逼,唔系好够位咁。我同男友拣左澳洲M9和牛套餐每位$338男友锅底拣左寿喜烧呢度嘅寿喜烧汤底唔会太甜,绝对建议大家其中一个锅一定要拣寿喜烧😋另外一个我拣左猪骨汤底好似清水咁,冇乜猪骨味。大家可以唔洗试呢个(除非大家想食清啲😝)M9澳洲和牛🧡你地睇下佢个雪花🤤🤤🤤🤤🤤油脂充足,入口嫩滑调味料区蔬菜区🥬蔬菜望落都几新鲜另外仲提供少量丸类同肠仔。✨花生芽菜我都系第一次食。末端爽脆,芽头较硬身,食落有少少花生味。另外餐厅仲提供咖喱汁同白饭但我觉得呢个咖喱味道好一般🌚咖喱汁入边只有少量萝卜和洋葱作为配料,如果加埋牛肉入去味道会丰富啲。饮品种类选择尚可接受。雪糕种类比同类型餐厅黎讲算多。而且全部都好高质,好好味🤤我见到隔离枱好癫咁食左七盒movenpick🙈总括来讲,餐厅嘅CP值都算高。蔬菜种类多而且新鲜,补给速度快。牛肉需要补充嘅话,五至十分钟内就会送到,建议大家食晒
餐厅采用一人一锅。
枱放左锅加野食之后感觉有啲逼,唔系好够位咁。
我同男友拣左澳洲M9和牛套餐
油脂充足,入口嫩滑
调味料区
蔬菜区
🥬蔬菜望落都几新鲜
另外仲提供少量丸类同肠仔。
✨花生芽菜
我都系第一次食。
末端爽脆,芽头较硬身,食落有少少花生味。
另外餐厅仲提供咖喱汁同白饭
但我觉得呢个咖喱味道好一般🌚
饮品种类选择尚可接受。
雪糕种类比同类型餐厅黎讲算多。而且全部都好高质,好好味🤤
我见到隔离枱好癫咁食左七盒movenpick🙈
总括来讲,餐厅嘅CP值都算高。蔬菜种类多而且新鲜,补给速度快。牛肉需要补充嘅话,五至十分钟内就会送到,建议大家食晒先好再嗌唔好浪费食物。牛肉质素就丰俭由人,我今日叫嘅M9澳洲和牛绝对配得上呢个价钱,有种物有所值嘅感觉。♥️