2020-02-18
去mamaday食野打卡,估唔到食物几好,但饮品就麻麻地喇,有待改进。餐厅装修有玩味,连餐牌都花咗唔少心思,唔错唔错。都几辣的泰式打抛猪乌冬$112- 泰式辣度足够,辣得几刺激,乌冬煮得啱啱好,同虾片一齐食几好味,推介!可能会失望温泉蛋明太子意大利扁面$108- 意大利面挂到明太子忌廉汁,蟹棒都几大条几鲜味。卖相一流!随便炸的啦$89- 呢道菜有四款小食: 炸虾、洋葱圈、鱿鱼圈、薯条。每样都炸得香脆可口,冇油腻嘅感觉,炸粉都好薄,点上茄汁同沙律酱可以减少热气。我同朋友都觉得呢个小食好好味!手工紫薯牛奶$48- 杯牛奶就麻麻哋,虽然佢标榜用天然紫薯,但略嫌紫薯味道偏淡,但颜色好靓。提拉米苏听过未$46- 咖啡杯走怀旧风格,用来影相打卡一流。味道就一般般,冇乜提拉米苏嘅味道。如果饮品可以又靓又好味就好喇。整体餐厅小食主菜都好味道!可以再去!
都几辣的泰式打抛猪乌冬$112
可能会失望温泉蛋明太子意大利扁面$108
随便炸的啦$89
手工紫薯牛奶$48
提拉米苏听过未$46
整体餐厅小食主菜都好味道!可以再去!