2016-12-03
MasterCard 联同entertainer 堆出晚市主菜买一送一优惠!当中有好多间米芝莲餐厅可选! 我本身期待试依间餐厅好耐,咁难得有优惠,一定要去试下!6点半黎到餐厅,得一两枱客人!始终系平日gwai ! 晚上5-8pm 有happy hour,又系买一送一。$99 杯红酒,依家$99有两杯! 当然每人叫左杯先啦,份量唔少,绝对系劲抵! 味道够fruity ,唔系水稀稀咁!饮左一杯已经有少少wing!上左红酒后再慢慢拣主菜! Main dish 所有都系买一送一,分别点左佢地signature dish 黎share:Boston rock lobster tail pasta & Australia M5 Wagyu rib eye steak 8oz!未上主菜前,先送黎五块面包,仲配有香草既牛油,绝对唔马虎!主菜终于出场!明显系夹埋一齐先上。可能系咁,个牛排唔系好热,而且portion 比想像中细!但唔明点解要用个架上,初头以为佢地系会heat 住个盘,但原来又唔系!过左阵再跟随送上薯条!咁都抵d! 唔系真系会唔够食!薯条热辣辣,又系幼身,劲好味。好快就食晒,如果薯条可以r
6点半黎到餐厅,得一两枱客人!始终系平日gwai ! 晚上5-8pm 有happy hour,又系买一送一。$99 杯红酒,依家$99有两杯! 当然每人叫左杯先啦,份量唔少,绝对系劲抵! 味道够fruity ,唔系水稀稀咁!饮左一杯已经有少少wing! 上左红酒后再慢慢拣主菜! Main dish 所有都系买一送一,分别点左佢地signature dish 黎share:Boston rock lobster tail pasta & Australia M5 Wagyu rib eye steak 8oz!
未上主菜前,先送黎五块面包,仲配有香草既牛油,绝对唔马虎! 主菜终于出场!明显系夹埋一齐先上。可能系咁,个牛排唔系好热,而且portion 比想像中细!但唔明点解要用个架上,初头以为佢地系会heat 住个盘,但原来又唔系! 过左阵再跟随送上薯条!咁都抵d! 唔系真系会唔够食!薯条热辣辣,又系幼身,劲好味。好快就食晒,如果薯条可以refill 就好! 个意粉比牛好食! 中意食茄汁既,一定中意食依个意粉,仲有好大只既龙虾! 整体而言,三百蚊有两个主菜已经算系咁,加多二百又有4杯house wine! 埋单两个人都系600蚊!虽然唔可以话系劲好食,above average la! 但想庆祝又唔太贵,以度系highly recommend!唔会太嘈,又唔限时,我地食完,再坐多左成个钟,慢慢享受埋第二杯酒! 当然要记得预先download定个apps! 因为埋单时要比 waiter 系个apps到入个pin 黎redeem 个买一送一 voucher!
值得一提,依度services 系劲好! 因为我第一次用,唔知details, 问长问短,佢地都好乐意答我!