2007-06-10 3 浏览
昨日虽明知人多都去Megabox迫。泊低架车迫到去十楼(最多嘢食嘅楼层)已经系四点,因为赶住睇戏,要快快搞掂这遅来的午餐,于是就去食我至爱嘅Te,因为够快嘛。是日我要了我至爱的蒜海蚬意粉(蚬仍然够鲜,汁仍然好味),男友要了茄汁虎虾意粉(茄汁够浓,唔算甜,几好;虾虽然唔系好大只,不过都好味)。每客65蚊包嘢饮。我虽然爱食Te嘅意粉,不过一向都只系食海港城food court𠮶间。同海港城𠮶间比,呢间都一样咁好食,不同之处系呢间喺cashier落完order之后有人送上食物;呢间啲味道好似浓少少;意粉比较干身(即冇咁多汁);块面包好似薄少少。值得一赞系service好唔错,员工都系后生仔后生女,不过反应快,仲会主动问食物到齐未,虽然昨日好多人好忙,不过服务都唔错。