2020-08-16 1879 浏览
疫情下的生日当时刚好恢复堂食,生日lunch可以如期~即刻上offical site book 枱!入座时有量体温,搓手液同mask paper folder 提供~环境系 超!级!靓!其实好想坐佢d 圆形卡位但我冇request... 不过我地对住窗口都ok~拣好食物,再加埋free flow moscato 🤣🤣🤣(我中意易入口d 既酒)先上餐包同餐前小吃黑椒味牛角包好特别好好食,配埋chilly butter 辣辣地几开胃餐前小吃系粟米~冇咩特别🤣🤣🤣旧牛油特别d🤣🤣🤣appetiser 我拣左mushroom souppresentation 好靓!浓汤倒落菇同波菜~佢全个汤都系用菇打出来,口感好rich味道好浓,不过饮到一半我觉得too much 冇再饮lol另一个前菜系法国生牛他他!好 好 食!洋葱同香草mix 埋生牛他他 好鲜味main 我地拣左lobster 同codlobster d 汤汁一倒出来已经劲香一食落口 肉质同味道完全系不得了必食!cod ~ 鱼同配菜都系新鲜好味但我都系推介龙虾🤣🤣🤣lunch set 有petits four 甜品我地再拣左soufflé
疫情下的生日
当时刚好恢复堂食,生日lunch可以如期~
即刻上offical site book 枱!
环境系 超!级!靓!

先上餐包同餐前小吃

餐前小吃系粟米~冇咩特别🤣🤣🤣
旧牛油特别d🤣🤣🤣
Amuse  Bouche

appetiser 我拣左mushroom soup
presentation 好靓!浓汤倒落菇同波菜~
paris  mushroom  soup

另一个前菜系法国生牛他他!
好 好 食!

lunch set 有petits four
甜品我地再拣左soufflé
餐厅另外送左小蛋糕比我地庆祝生日❤️

soufflé 系vanilla 味
本身唔系梳乎厘fans但一食落口就爱上呢个soufflé !!!
好fluffy,但唔太甜,好轻身好幼滑
入面仲劲多vanilla 籽!
soufflé

蛋糕系opera ! 也是好好食!!!

由于支moscato 太好饮所以我影左相🤣🤣🤣free flow 加$240/head~

overall 系一个好好既fine dinning experience!
我同朋友都好开心!

menu 菜式会转换所以冇upload~可以whatsapp 问佢拎最update menu☺️

2020-08-01
庆祝纪念