2017-11-19 193 浏览
学校活动后同两位妈咪去食饭,其中一个妈咪讲起好喜欢韩国甜品,我记得之前食过呢间,开啲相比个妈咪睇!佢发起饭后去呢度食!去到时候尚早!门面靓!入内少女味浓,明显比女仕呃like用!😆因为无大枱,我哋分开了两张枱坐!我同肥髀拣好再去柜台落单!只收现金,攞呼叫器等!我同肥髀喜欢唔同味道,正常尺寸食唔晒,幸好有mini版!Mini 蓝莓Bon Bon($58)木盘盛载卖相靓,水果杯砌好洒上糖粉,蓝莓爽脆,味道新鲜酸爽!忌廉好轻好滑,青提有啲要切走部分!味道酸甜!中央嘅沙冰打得滑溜!味道酸甜,清甜唔假!好味!mini对我来说刚刚好!Mini 芒果Bon Bon($58)肥髀食!佢一个都KO晒!味道好味又吸睛!店员有礼!店家会叠起纸碟比客人,水果杯食得论尽都唔怕会跌落枱面浪费又污糟!食完要自己执枱攞去比店员!

食完要自己执枱攞去比店员!
2017-11-18