Mini Friday (oˆ罒ˆo)❤️。去到𠮶到都觉得舒舒服服。所以就算枱面上嘅食物好多,我哋都可以坐得舒舒服服 😋。首先系乳酪苹果三文鱼他他(oˆ罒ˆo)❤️,呢个组合真系令人大开胃口。三文鱼好新鲜,乳酪同苹果嘅配搭令到整体的口感变得好有层次,有咗苹果嘅酸甜、三文鱼和乳酪嘅香滑,真系超好味! 😋黑松露牛油焗田螺酥盒,佢嘅外皮超香酥,同埋有一种强劲嘅黑松露香。食落去超开心,因为佢嘅口感酥脆同滑嫩啱啱好,每一啖都好有惊喜 😍。再黎个韩式辣酱炸鸡(oˆ罒ˆo)💛 ,炸鸡美味多汁,辣酱辣得啱啱好,唔会太辣,啲鸡肉又唔会太干,整体来讲味道超级好🍗。我哋仲点咗个大虾配香草牛柳 (oˆ罒ˆo) ❤️。 够料既香草牛柳,多汁嘅大虾配埋香滑嘅牛柳,一咬破就见到汁水四溢,实在太美味 😋。如果你识得品味,又识得珍惜,点可以错过Mini Friday嘅好味之旅呢?绝对推荐嚟呢度试一试,食过返寻味。 咁好嘅餐厅,你仲等咩呀!😍🎉