📍MONG KOK - HONG KONG 📍一search见到泰”9”呢个名,真系忍唔住即刻拣左黎食🤣#秋葵生菜9包食泰菜又点少得生菜包啊!用左干燥秋葵重有新鲜嘅葱头豆角炒重有九层塔嘅香气~整体唔算太辣,怕辣嘅我都ok❤️#麦香金沙软壳蟹呢个真系正到爆!!!!!!💯炸软壳蟹已经好邪恶,仲要捞埋金沙真系冇得输🤤🤤炸到脆卜卜,一啖食落去有蟹膏,超满足🥰重有麦皮甜甜无咁腻🥹#烧春9其实就系一只好大只又juicy嘅烧鸡🍗用左香料烧到入哂味🥰重点❗️鸡皮够味又薄果然系员工大推嘅一道🤣🤣🤣重配个酸酸地嘅生虾汁~#芒果糯米饭饭有齐紫米同白糯米~夹埋芒果就好perfect池~重有脆炸绿米攞口感🤗#醉9鸟用左泰茶,Kahula, frangelico重有泰奶啫喱,饮落好夹,饮COCKTAIL 怕甜人士要试~系门口见到mirror嘅相先知系mirror 队长LOKMAN.ALTON同error 同Dee开🦹各位Mirror同Error 嘅唔可以错过喇!!!~______________________________#秋葵生菜9包💰 HKD:88#麦香金沙软壳蟹💰 HKD:182#烧春9💰 HKD:178#
📍MONG KOK - HONG KONG 📍
一search见到泰”9”呢个名,真系忍唔住即刻拣左黎食🤣

#秋葵生菜9包
食泰菜又点少得生菜包啊!
用左干燥秋葵重有新鲜嘅葱头豆角炒
重有九层塔嘅香气~整体唔算太辣,怕辣嘅我都ok❤️

#麦香金沙软壳蟹
炸到脆卜卜,一啖食落去有蟹膏,超满足🥰
重有麦皮甜甜无咁腻🥹

#烧春9
其实就系一只好大只又juicy嘅烧鸡🍗
用左香料烧到入哂味🥰重点❗️鸡皮够味又薄
果然系员工大推嘅一道🤣🤣🤣
重配个酸酸地嘅生虾汁~

#芒果糯米饭

#醉9鸟
饮落好夹,饮COCKTAIL 怕甜人士要试~

#秋葵生菜9包
💰 HKD:88