2023-09-21 1812 浏览
#旺角地胆 今次去旺角新开板神嘅姊妹店- MKT铁板烧,试下席前烹嘅$148一人餐套餐套餐有左沙律、季节蔬菜、大虾、牛肉薄烧、炒饭及隔离COMMA嘅精选饮品!十分丰富,性价比极高!🥗沙律:有新鲜蔬菜沙律,番茄等,配左芝麻酱,令人胃口大开!🥬季节蔬菜:有冬菇、番茄、青瓜及粟米芯等;蔬菜新鲜、色彩鲜艳,烹调得啱啱好够水份!保留倒蔬菜本身的鲜甜味道!🦐大虾:大虾连虾头都劲多虾膏,肉质弹牙,鲜味十足,令人回味无穷!🥩美国牛肉薄烧:两片巨型嘅牛肉薄烧肉质鲜嫩,口感绝佳!经过铁板烧的烹调,牛肉表面略带焦香,内部保持了多汁的口感,内里包住香葱及蒜粒,每一口都散发著浓郁的牛肉香气!🍚可拣牛肉或烟肉炒饭;炒饭煮得恰到好处,米粒饱满且有嚼劲,份量好足!🍞甜品:酥脆的多士外皮,搭配著香甜的焦糖,入口即化!太美味!🧋跟餐可拣隔离嘅comma饮品一杯,我拣左至爱红豆荳乳,粒粒红豆又甜又好味;朋友点左冻白桃冰号;冰凉又解腻! MKT x COMMA 📍地址:旺角花园街3-5号鸿威大厦地下4-5号舖

🥗沙律:有新鲜蔬菜沙律,番茄等,配左芝麻酱,令人胃口大开!

MKT x COMMA
📍地址:旺角花园街3-5号鸿威大厦地下4-5号舖