2022-07-05
同事一直都系saturn打手🤣🤣日日晏就都会去帮衬,之前都有饮过,不过嘢食就未试过👀今次试下佢先!😍Honey mustard chicken bagel $48👀呢款bagel入边除咗会有Honey mustard酱之外,仲会茶咗少少芥末喺入边🫣第一下系会有少少攻鼻~但之后食食吓会习惯咗,同埋呢度嘅bagel原来系咁好食!带点韧劲,又唔会太硬,口感刚刚好!配鸡肉好正🥰😍salad with roasted chicken salad $48👀最近唔知点解迷上左食菜😂😂估唔到个底下有咁多蔬菜同埋小蕃茄~面头嘅鸡肉都有四件,分量算系咁,如果想自己食少啲/diet紧,呢个沙律就岩晒👍🏻😍mocha $43👀之前饮过外卖杯嘅mocha,但我发觉原来堂饮系会正啲🫣🫣唔知点解朱古力咪好似浓郁咗,饮完一啖真系会讲一句:好饮!😊😍hojicha latte $45👀纯粹系饮厌咗抹茶,原来呢款都同样清新~不过最爱mocha~~~
😍mocha $43
😍hojicha latte $45