2019-08-16
💯💯鸡蛋仔。格仔饼‼️Lol 每次系面临拣鸡蛋仔定格仔饼既时候都好似站在人生交叉点?两样都好钟意食!但两样都系好饱肚既美食,好多时候只能2选1。呢间小食店主打唔同口味既鸡蛋仔🥚,格仔饼🥞! 呢度既鸡蛋仔口味愈出愈多!记得岩岩开既时候最出名系Jacob orange flavour! 积及橙!而家既口味多到连斑兰,土凤梨酥味鸡蛋仔都有!!!店舖样样都落足料! 粒粒鸡蛋仔都有满满既馅料!呢间小店既格仔饼都唔会比佢出色百变既鸡蛋仔被比下去, 佢既格仔饼除左足料仲好厚底!饼底同馅料加埋系要大口大口食先咬得哂!咬落仲要系脆脆的,好松化的! 我食过🍎苹果肉桂味, 🍫金莎榛子味, 宇治金时,始终觉得原味最好食! 由于系即叫即做, 所以想食就要比D耐性!!
!